Over mij

Mijn naam is Francisca Baas, ik ben 41 jaar en woonachtig in Wemeldinge. Ik ben getrouwd en samen hebben wij één zoon.

In december 2018 ben ik begonnen met Prana Balance.

Naast mijn salon ben ik werkzaam als coördinerend begeleidster op een dagcentrum voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel. De reden dat ik gekozen heb voor deze combi is om dat ik merkte dat ik werk en privé steeds moeilijker kon scheiden en daardoor mijzelf kwijt raakte, dus ik moest van mijzelf op zoek naar meer ontspanning naast mijn huidige werk.

Omdat werken met mensen mijn passie is, ben ik gaan kijken wat er bij mij zou kunnen passen. Ik kwam toen al gauw terecht bij masseren.

Ik ben een basiscursus ontspanningsmassage gaan volgen om te kijken of dit wat voor mij was en dat voelde gelijk goed. Inmiddels volg ik de ene cursus na de andere omdat ik het zo leuk vind en er ook veel voldoening en ontspanning uithaal.

Het werkt ontspannend voor de mensen die op mijn tafel liggen, maar ik wordt er zelf ook rustig van. Dat is een fijne wisselwerking, waarvan ik merk dat die combinatie goed bij mij past.

Mijn interesse gaat vooral uit naar natuurgeneeskunde. De natuurgeneeskunde gaat uit van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Lichaam en geest maken de mens tot één geheel; een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is ook de reden dat ik naast masseren ook Reiki behandelingen geef.

Ik wil mijzelf graag nog verder ontwikkelen door nog meer scholingen te volgen zodat ik andere mensen zo goed mogelijk kan helpen en ondersteunen in het proces waar zij in zitten.

Men moet er wel rekening mee houden dat ik geen dokter ben, het is belangrijk dat mensen altijd eerst een arts raadplegen voor hun klachten.

Hopelijk heb ik u een indruk kunnen geven van wie ik ben en ik hoop u snel een keer te ontmoeten bij Prana Balance.